Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
NUSSBAUMER ACADEMY:
Nussbaumer wil uw organisatie en mensen doen groeien.
Ons ruim aanbod technische trainingen staat garant om uw bedrijf en uw mensen te implementeren in de vooruitgang van de technologie en de installatietechnieken van morgen. 

Daarom staan onze specialisten en gecertificeerde trainers garant om met u en uw team een grondig onderbouwde technische vakbekwaamheid te realiseren binnen een korte termijn. Afgestemd naar uw behoeften en uiteraard gericht op resultaat. Onze opleidingen voorzien deels theoretische informatie maar is vooral praktisch uitgewerkt met toepassingen en applicaties uit uw dagelijkse werkomgeving. Daarenboven zijn wij bereid te luisteren naar uw behoeften en stellen wij graag een gepersonaliseerde opleiding met u samen. 

Na het succesvol voltooien van deze opleidingen krijgen de deelnemers een certificaat op naam.

VOLTA:
Kruispunt van elektrotechniek.
Als werkgever krijg je een premie als je je werknemers opleiding laat volgen. Je premiekrediet wordt vastgesteld op basis van het aantal medewerkers (PSC 149.01). De basis voor de berekening is twee opleidingsdagen (zestien uur) per medewerker per jaar, goed voor € 248.

Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een premie:
- De opleiding zelf moet ook aan een aantal voorwaarden voldoen en die kunnen we bij Nussbaumer garanderen. (Deze voorwaarden vind je hier)
- De cursist valt onder het PSC 149.01.
- Je vraagt de premie ten laatste drie maanden na de laatste opleidingsdag aan.

Telkens als je een werknemer naar een door Volta goedgekeurde opleiding stuurt, bouw je een stukje van je premiekrediet af: € 15,50 per gevolgd uur. Bij opleidingen die in aanmerking komen voor Vlaams opleidingsverlof (32 uur of meer) wordt de premie gehalveerd, tot € 7,75 per opleidingsuur. Je kan dan als bedrijf je attest in het kader van VOV aanvragen.Laden
Laden