Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

OP LOCATIE:
Wij komen met onze demowagen bij u langs.
OPLEIDINGEN OP LOCATIE
Als specialist in krimp- en verbindingstechnieken investeert Klauke alsook Nussbaumer voortdurend om de efficiëntie, performantie en de veiligheid van haar gereedschappen te verbeteren. Om de nieuwste technologieën aan u voor te stellen beschikken wij over een demowagen die voor u rondtoert: “NUSSBAUMER ON TOUR”.

We hebben onze Klauke en Greenlee demowagen uitgerust met de nieuwste generatie elektro-hydraulisch krimp-, pons- en snijgereedschappen en 1000V geïsoleerd handgereedschap. Met de “NUSSBAUMER ON TOUR” krijgen u en uw medewerkers de kans om kennis te maken met de nieuwste generatie gereedschappen.

INFORMATIE: 
Wanneer: Op aanvraag
Duur tijd: Afhankelijk van het type opleiding
Certificaat: Met certificaat

"NUSSBAUMER ON TOUR"
(GEANNULEERD wegens COVID-19.)
ONZE PRODUCTSPECIALISTEN STELLEN DE NIEUWST KLAUKE EN GREENLEE INNOVATIES AAN U VOOR.
HET NIEUWE KLAUKE ORANGE GAMMA EN HET GEHELE GREENLEE-ASSORTIMENT, PROBEER ZE ZELF!
Als specialist in krimp- en verbindingstechnieken investeren Klauke en Nussbaumer voortdurend om de efficiëntie, performantie en de veiligheid van de gereedschappen te verbeteren. Om de nieuwste technologieën aan u voor te stellen, komen wij van maandag 21 september 2020 tot 25 september 2020 langs met de “Nussbaumer on tour”.

En... Hoe schrijft u zich in? 
Bepaal zelf wanneer onze “Nussbaumer on tour” bij u langs mag komen. Schrijf uw bedrijf in via de vertegenwoordiger uit uw regio om een bezoek aan uw bedrijf in te plannen.Laden
Laden