Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
KLAUKE / GREENLEE AUTHORISED SERVICE CENTER:
Eenvoudig. Snel. Efficiënt.
Voor een optimale werking van je gereedschap is een jaarlijkse inspectie noodzakelijk. Na 3 jaar gebruik of 10.000 krimp- of snijbewegingen raden wij je aan om jouw gereedschap bij een erkend Service Center te laten onderhouden. Ons Authorised Service Center beschikt over een grote voorraad originele wisselstukken en alle herstellingen worden in onze eigen ateliers uitgevoerd door gecertificeerde techniekers. Jouw gereedschap wordt snel en volledig nagekeken en hersteld door onze specialisten zonder dat het naar de fabrikant moet worden verstuurd.

Service voor je gereedschap:
Herstellingen, onderhoud en dienst-na-verkoop. Ons Service center doet het onderhoud en herstelling van alle materialen die bij ons aangekocht zijn en zorgt voor een snelle en correcte afhandeling tijdens dit proces.

De levensduur van jouw tool kan sterk beïnvloed worden door regelmatig het juiste onderhoud te laten uitvoeren. Net zoals een auto heeft elk mechanisch toestel nood aan een degelijke smering en vervanging van onderdelen te wijten aan o.a. slijtage. Door een regelmatige controle vermijd je het onverwacht uitvallen en verleng je de levensduur van je toestel.

Voor meer informatie of een afspraak:
Nussbaumer Service & Rental
Zinkstraat 10 - IZ4A Dassenveld - 1500 Halle
E-mail: service@nussbaumer.be
Tel.: +32 (0) 2 357 09 40
Fax: +32 (0) 2 354 96 79

Opsturen van je toestel
Wij krijgen dagelijks tientallen toestellen binnen voor onderhoud.  Om dit proces vlot te laten verlopen vragen wij je vriendelijk om dit document in je verpakking in te sluiten: NBR-RETOUR-TOOLS-NL.pdfLaden
Laden